Animecritics the Movie

last

Mirai Nikki… Az Animecritics sorozat koronájának legékesebb gyémántja, vagyis a legfényesebben csillogó kukoricaszem a virgonc japán hányáshegyen. 8 mindenre elszánt kritikus száll szembe Istennel és K-val, akik a pusztulásba taszítanák a világot. Ezt csak úgy lehet elkerülni, ha bemutatják közösen a Mirai Nikki-t,, ami, ismerve az alapanyagot, körülbelül felél a világ elpusztításával.

Egy rendkívül lassan készült, jó hosszúra sikeredett animációs Animecritics film, ami a vlogger világot nem is váltja meg, de legalább alkalmas volt arra, hogy készítői lelkét a csontig kivájja.

Szereplők:
Member
Kvakond
K
Ricz
Rakhall
Dolan (Szerémi László)
Qtya
Csatacickány

Közreműködtek:
kisrajczy
Éjjeli Vakond

A filmhez tartozó játék itt érhető el.

9 hozzászólás ehhez: “Animecritics the Movie

 1. OnlyGrirl

  Hát… Nagyon hiteles volt… A gondolat felvezetés egyszerű és követhető mi több MINDENKI ismétlem mindenkinek megérthető. A kezdettől a végig… Nem tudom (szerintem jobb is) miért hozzák fel PL: “Tizenévesek visítanának föl olyan címeken mint az Ikkitousen,Naruto. Vagy akár a Mirai Nikki… Huuu, egy kérdés (a sok közül) azért felvetődött bennem és késztetést éreztem hogy fel is tegyem. MIÉRT kell azt a Narutot/Shipuuddent állandó jelleggel felhozni MINT animék “szégyenét”? Tudom… Tudom… Sok benne a filler stb. De még mindig nagy közönségnek örvend. Sőt… Még azóta sem lett vége és ahogy elnézem ebben az évben nem is lesz, Csak szúrta már a szemem a folytonos Naruto-val érveljünk avagy tegyük nevetségessé filling. No de nem is szaporítanám tovább a szót a video lényegében véve tetszett (bár amennyit megértettem belőle) Szóval így tovább csak ezen a Narutos dolgon akadtam fent. (Kicsinyes vagyok,mi?!) Azért szórakoztató volt. Grat érte! 😉

  Válasz
  1. Csatacickány

   A sok filler még egy dolog. De a logikai ficamok, átgondolatlanság, az hogy ordít róla, hogy csakis a pénz miatt létezik ez még, az, hogy Kishimoto egyértelműen nőgyűlölő et cetera.
   A Naruto úgy rossz ahogy van. A Shippuudenbe belekezdeni is hiba volt. És kitartok amellett, hogy az egy szar. Nem érdekel hányan nézik, attól még rossz. Rengeteg buzi mászkál az utcán de attól még én nem leszek az. Nézz meg egy minőségi animét. No game No life, FMA, Spice and Wolf, Monster és utána hasonlítsd össze ezzel a Narutoval.
   És azért, mert valami még tart, nem jelenti azt, hogy nem rossz. A Bleach pl jó. Emelkedő színvonalat mutat. A One Piece is elmegy. De ez a fostenger nem. Ez egyre csak süllyed, és nem lassít. Elborzaszt.
   A Lucky Star se jó (mégis végignéztem), de még az is több értelmet és logikai összefüggést mutatott

   Válasz
 2. OnlyGrirl

  Nos, hát köszönöm a választ. Azt hogy Kishimoto még nem fejezte be közelről sem jelenti azt hogy csakis a pénz motiválná/amiatt húzná-vonná. Csak hogy eláruljam MOST jelenleg (Nem belekezdtem hanem) a 366. résznél (Naruto Shippuuden) tartok + végignéztem a sima Narutót + az összes OVA-t és elégedett vagyok a történet felvezetéssel a RENGETEG csavarral hogy több szálon fut nem mellesleg meg kellemlíteni a HATALMAS karakterfejlődéseket is. Vegyük PL: Gaarát. Kage lett egy többszörös gyilkosból aki előszeretettel gyilkolászott (-Mert megtehetem…) – címszó alatt. Semmi indíttatása NEM volt csupán élvezetből tette. És lám? Ő lett az egyik kage… (Homokrejteké) Szerintem Naruto is sokkalta felelősség tudatosabb lett. Engem személyszerint mindez eltud képeszteni. Jó, oké Neked NEM tetszik szerinted egy szar… Mindenkinek van véleménye. Hááát az általad felsorolt animék közül a Bleachbe És hanyagolható. A Monster Igen az a maga műfajában meg egyébként is nagyon érzelemdús és szerintemkomoly egy anime, bár a témája NEM vonz. (Szerintem érthető) One Piece Humoros de nem annyira hogy megnézzek belőle 4 résznél többet az nálam nem jöhet szóba. A többit NEM láttam… Igen abban igazat adok h “És azért, mert valami még tart, nem jelenti azt, hogy nem rossz. ” Érvként azért szerintem fellehet hozni… Ismételten Neked nem tetszik és oké… Így utólag: Kinek mi… 🙂 Szóval ez nem volt elég ahhoz hogy meggyőzz hogy a Naruto/Shippuuden egy kalap szar… De szerintem nagyon is JÓ hogy különbözőek vagyunk így színes a világ. Valakinek ez valakinek az. És egy anime nézése SENKIBEN ne keltsen botrányt! Ez amúgy is ízlés kérdése.és Szerintem nincsen ízlésficamom… 😉

  Válasz
  1. Csatacickány

   Örülök, hogy egy normális emberrel vitázhattam! Egy élmény volt 🙂 Remélem a továbbiakban is élvezni fogod a Narutot, én meg a magam kis kedvenceit. (Már ha végre méltóztatnék folytatni a Touhou animét 😀 )

   Válasz
 3. OnlyGrirl

  Ömm… Hát kinek mi számít/mi a normális. Szerintem nincs olyan ember 😀 Vita? Hol? 😀 Köszönöm, és a remény hal meg… Gondolom jobb dolgod is akadt/elfoglalt voltál/vagy…

  Válasz

Hozzászólás navigáció

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.