P.A.D. 12: Az új évvel sem aPADtunk el teljesen

Megvariáltunk pár dolgot ezzel az epizóddal, majd kiderül, hogy megérte-e! 😀

7 Comments

 1. Boldog Új Évet mindenkinek! Sok sikert 2015-re is!
  A buszon gondolkodtam: Ha felismerem valamelyikőtöket a buszon, köszönhetek nektek?

  • Viszont kívánom!

   És ha sikerül mindet felismerned, akkor csak nyugodtan!
   De meg kell kérdeznem, hogy azt hogy tervezed? Még nem is láttál minket. 🙂

   • Sok sikert 2015-höz.
    Csatacickányt lehetséges lehetséges csak, mivel Member már többször is rakott ki róla képeket különböző videókba (Pl. Mirai Nikki; Touhuo, bár ott a fél arca ki volt takarva, de felismerhető). 🙂

 2. Hang alapján, bár Csatacickányt kinézet alapján is. Neki pedig a Helló Termonukleáris Csatacickány! felkiáltással köszönnék 🙂

 3. Boldog Új Évet!

  Ha csajozós szövegre vágysz akkor, ahogy már biztosan észre vettétek elég sok pénzt emlegetni. Biztosan mérföldekről oda rohan minden csaj /kortól függetlenül/, ha elordítod mennyi pénzed van. Bár lehet nem csak csajok támadnak le, szóval csak óvatosan.

  Szerintem a SW be mutatója nagy 0 volt. Láttam a filmeket a könyvek közül is meg van nem is tudom mennyi. /listám van be tudom írni mim van/ képregények közül keveset olvastam. Így nem sok fénykard változattal találkoztam. De meg van a kis véleményen:
  Nekem semmi bajom a roham osztagos bőr színével tőlem akár zöld is lehetne. Bár szerintem, ahogy én láttam a csávón lévő páncél kevesebbet fedett mint korábbi filmekben. Az a labdán guruló robot fej meg röhej. Mi ez, jövő foci labda reklám? Komolyan valaki el rúgja a labdát alóla akkor ő onnan semerre. A rohamosztagosokról bár hova is mennek legalább le tűnik, hogy valami akcióban részesülnek bár a sisakjuk még mindig cipőre emlékeztet. A X-vingek bevetéséről sem tudunk meg semmit pedig jól néz ki, hogy mennek a víz felet. A kardról meg az a véleményem, hogy az nem kard az 1 kereszt és nem Sith hanem 1 sötét pap “lámpája”..biztosan farkasok ellen. A Falcont jó volt látni, hogy csinál 1 manővert, de nem értem minek.. 2db Tie lőtt rá ami lényegében semmi. A pajzs ki védte volna a lövéseket úgy talán hangulatosabb is lett volna. Én inkább attól félek, hogy fejre állítják az egész SW univerzumot, hogy több pénzt ki húzzanak a zsebünkből é kapunk majd valami harmat gyenge cuccot. Mert oké újat alkotnak ami szép és jó. De remélem ennél többet mutatnak fel legközelebb és hangulatosabbat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*