3 Comments

 1. Bevallom őszintén, ez volt az első ilyen, amibe belekezdtem és a 15. percnél tovább nem is jutottam. Kéne egy előre átgondolt, megírt forgatókönyv, meg egy jól meghatározott téma. Lehet az én hibám, hogy ezzel kezdtem, meg az első 5 perc után már csak fél füllel hallgattam, de meg nem tudnám mondani, miről is volt szó tulajdonképpen. És persze a képi támogatás hiányát se felejtsük el. Majd lehet bepróbálom az első részek valamelyikét, de ez így 45 perc random ökörködésnek tűnt közel nulla befektetett energiával, ráadásul nem is tudom, hogy kapcsolódott ez az animékhez vagy japánhoz vagy… igazából… bármihez.

  • Kedves dottris az utolsó mondatod tökéletesen leírja EZT az epizódot! Ez ekkor került felvételre, mikor egy hajnalig tartó egész napos vigadás után elkezdtünk marhaságokat beszélni és Csatacickány rátenyerelt a “felvétel” gombra.

   Az ez előtti részekben pedig mindben (a legelsőt kivéve) van téma, amit vesézgetünk, általában több is.
   Konkrét stílusunk nincs, mint anime, gaming, filmek stb. Úgyhogy ezt ne is várd, viszont a feltett kérdések természete miatt jó párszor hangzik el anime/manga, mint válasz. Vagy a Touhou-t kapja elő Csatacickány a kalapjából.

   Képi megerősítés is igen erősen kétlem, hogy lesz. Ugyanis, mint mindenki, én is magamból indulok ki és én az ilyen Podcasteket szeretem, amit az ember letölt és magával tud vinni egy hosszú busz útra, sétára.

   U.I.: Szerintem mindannyiónk nevében mondhatom, hogy sokkolva voltunk milyen pontosan meg tudtad fogalmazni ennek a résznek a tartalmát!

   • Akkor már csak az alábbiakat nem értem: Ha mindezt tudtátok, minek osztottátok meg? Meg miért nem volt jelezve, hogy ez nem egy szokványos rész. Amúgy 5 perc a kulisszák mögül még érdekes lett volna, na de 45?

    Továbbá az oldal profilja eddig elég erősen anime/japán/csápos pornó orientált volt, szerintem érdemes lenne ezen a mezsgyén maradni, mert ha mindenről szól, akkor semmiről sem szól igazán. Legalábbis ez az én véleményem, nyilván nem fogok kampányba kezdeni, ha nem értetek egyet.

    Ui.: Majd akkor belenézek a többibe, de lehet ez nem az én stílusom, már a fél-egy órás Nostalgia critic videókat is kissé túlzásnak tartottam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*