2015. július hónap bejegyzései

Transzormálodós Gémpléj videjó!

tf_wfc_1resz

Úgy látom ez igencsak termékeny nap a Teazsúron, gondoltam akkor már én is kiveszem a részem és tiszteletemet teszem egy frissel, ami nem más, mint a beígért Transformers – War for Cybertron gameplay videóm első része! Véleményeket szívesen fogadok a videóval kapcsolatban, mert ez az első ilyen videóm. De akkor KATT A KÉPRE és jó szórakozást! 🙂 A videó után pedig ne felejtsetek el SZAVAZNI a következő karakterre!!!

Az Qtyaképű Durad Vidic kalandjai a posztszovjet apokaliptikumban

Kritikákban ki nem ismerhető és meglehetősen zengő-bongó orrhangomon előadott “végigjátszásom” ingyen elvihető a Pripyat-i vidámparkból.

Most, a 9. résszel remélem elérte végleges formáját ez a sorozat és nem kell majd a későbbiekben drasztikus változtatásokat végrehajtanom rajta.
Ugyanakkor ezzel végre elérte azt a “minőségi” állapotát is, hogy be merjem linkelni ide, a Teazsúrra.

Fogyasztása kozák vodkával ajánlott!

Atarian #1.: Power On


Akkor hát elstartoltam és rombolom tovább az emberek lelkivilágát. 🙂 A hanggal még szórakozom majd, hogy egyenletes minősége legyen, sajnos nagyon elüt az élő és előre rögzített felvételeknél. Mit is mondhatnék, ennél részletesebben nem lehet bemutatni ezt a konzolt. Kalandra fel! 🙂

“Az egyik oldal felemelkedik, míg a másik elbukik, s vagy béke honol majd vagy káosz uralkodik.”

Bizony így van ez… Mindíg lesznek kik elbuknak, megfáradnak, kiégnek, vagy csak épp motivációjukat vesztik. Sajnálatos módon blogunk megrövidült egy animekritikussal, most az anime szektorban akkora a hiátus, mint az államadósság… No, de hisz Member főnixként hamvaiból feltámad, és atari-val fog foglalkozni. Jól lehet, van ebben valami, de sokaknak fognak a szép egyenletesre trollkodott és guánóba hempergetett animék hiányozni.

Be kell vallanom őszintén, magam is jó ideje terveztem Memberhez hasonlóan animék szakszerű levéleményezését folytatni, mindazonáltal hangomat nem éreztem elég elbájolónak eme szakmához, valamint rendkívüli tiszteletlenség lett volna részemről addíg belekezdeni, míg Member űzte eme dicső mesterséget.

Aki ebből eddíg nem találta ki bloggolásom lényegét, az kérem fáradjon vissza az óvoda kiscsoportjába, ugyanis arról van itt szó, hogy én Rakhall fogom mesterem letett lantját ismét felvenni, behangolni és új dalokat a szélbe eregetni általa, mint tömött buszon a fingokat szokták…

“Az ember ezt, ha egykor ellesi,
Vegykonyhájában szintén megteszi. –
Te nagy konyhádba helyzéd embered,
S elnézed néki, hogy kontárkodik,
Kotyvaszt, s magát Istennek képzeli.”

Mondaná most Lucifer Membernek ellenérvként amire készülök, de már meg volt a konverzációnk erről a témáról, és kimondottan örül, hogy valaki folytatja munkásságát, jóllehet, nem vagyok biztos benne hogy méltó utóda leszek… Erre csak az idő múlása adhat választ, ám őszintén remélem, hogy midőn majd én is kiégek és engem fog váltani a következő nemzedék lelkes kritikusgárdája, kik nézték a videóimat azt mondják majd: Igen ő egy méltó utód volt.

No, de nem szaporítom feleslegesen a szót, hisz az üledékhegyek alig várják, hogy beléjük ássak…

#67.: Flutter of Birds II.

Most viszont tényleg eljött az idő, már nem csak belebegtetem, fenyegetőzöm vele, etc., igen, ez volt az utolsó Animecritics epizód, visszavonhatatlanul. Ennek okait azt hiszem, korábban már mondtam többeknek, ennyi év után kiégtem a műfajban, túl sok lett a fanservice, a logikátlan történetvezetés és a japán humor és romantika sem lett jobb, vagyis pont azért, amit állandóan cinkeltem.

De senki ne csüggedjen, hamarosan elstartol az új, kissé szakmaibb sorozatom, aminek SemTex-nek hála már saját nyitódala is van, megkaptam tőle az engedélyt. 🙂