2014. május hónap bejegyzései

Let’s Play Touhou 09 Extra with Member (Cirno)

No, akkor íme a befejező része a gameplay videómnak, és persze jót tett a buszok légkondija a hétvégén a hőhatásra úgyhogy krahácsoltam és orrot fújtam a felvétel közben ezerrel. 😀

Kevésbé vicces és köszönöm a wordpress-nek, hogy valami agybeteg ötlet nyomán sikerült annyira felokosítani a grafikus felületet, hogy megpróbálja leegyszerűsíteni a HTML kódot és így a színváltó menümből statikus képsort csinál, ahányszor rákapcsolok (és menti is azonnal auto, hogy még visszavonni se tudd), aztán túrhattam elő az előző verziókat és telepíthettem a frontpage-et újra, pedig már örültem, hogy nincs rá szükségem. Persze arra továbbra sincs eszük, hogy a sorkizárt elrendezést ne manuálisan kelljen beírnom, egyszerűen zseniális élmény ez így korán reggelre.

Macskalandusz T. Anár Úr

rezidenciaTartja a mondás, hogy az elefánt nem felejt. De vajon vannak más állatok is, amelyek hasonlóak, mondjuk a macskák? És arra gondoltatok már, hogy esetleg vérbosszút forralnak, akár a halálon túl is? Hát eddig én se. Ha ez így van, akkor engem legalább négy macska kísért ebben az adott pillanatban is (képesek vagytok megtalálni mind?), de ha titeket az ilyen dolgok nem érdekelnek, akkor lesznek itt macskalányok is!

Olvass tovább!

#63: NouCome


Különleges epizóddal van dolgotok, szóval figyeljetek közben, amikor Istent játszhattok. 🙂

És komolyan mondom, ennél jobban nem szenvedtem semmitől, mármint nem is attól, hogy a falat kapartam volna, hanem lehetetlen volt egyszerre 3 percnél többet elviselni belőle.

Gyorsmenet: Regionális bemutató

Nagyba_szoNos, ebben a bemutatóban egy bizonyos fétisről szeretnék beszélni. Gondolom a „fétis” szó szimpla láttán is forognak az emberek szemei, gyomrai, de ezúttal megígérem, hogy könnyen emészthető vacsorával érkeztem. Nos, ezzel arra célzok, hogy ebben a mangában nem valami lehetetlenül gusztustalan dologra gerjed a csávó vagy csaj (tapasztalatból mondom, ha az utóbbi van főszerepben az hatvanszor rosszabb), hanem egy olyan valamire, ami ritka és különlegesség és… Most mit néztek így? Nem, nem, NEM! Ti ezt nem értitek! Ez művészet, ez gyönyör, ez…

*15 perc gumiszoba után folytatjuk*

Olvass tovább!